Lån til selvstændige

Kan jeg låne som selvstændig?

Skrevet af: Tina Rose

Er du selvstændig, og ønsker du et lån uden om banken, kan vi hos Jysk Ejendomskreditselskab hjælpe dig med at finde rundt i de mange muligheder for finansiering gennem professionel, personlig og altid gennemsigtig rådgivning.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde selvstændige de samme muligheder for lån som til personer, der ikke er selvstændige, og derfor er det ikke nødvendigvis en hindring, at du er selvstændig.

Hvorvidt du kan låne eller ej, samt hvilke vilkår, rente og løbetid, vi kan tilbyde lånet på, afhænger dog af din kreditværdighed, som vi vil undersøge, når du søger om lånet. Det skal bemærkes, at vi ikke er underlagt de samme kasser og rammer som bankerne, og derfor kan vi ofte tilbyde selvstændige, der ellers har fået nej fra banken, et boliglån med gennemsigtighed igennem hele lånets løbetid.

Hvordan optager jeg et lån som selvstændig?

Når du optager pantebrevslån hos Jysk Ejendomskreditselskab er ansøgningsprocessen den samme, uanset om du søger som selvstændig eller ej.

Vi har en simpel ansøgningsproces samt altid hurtige svar tider. Ønsker du at søge om et pantebrevslån/ejendomskreditlån, skal du blot udfylde låneformularen her på siden med dine personlige oplysninger og information omkring det lån, du gerne vil optage samt medsende de nævnte bilag. Når vi modtager din ansøgning, vil vi foretage en kreditvurdering, på baggrund af de indsendte informationer omkring din indkomst, faste udgifter, rådighedsbeløb, eksisterende gæld og lignende. Vurderer vi, at du har en fornuftig kreditværdighed, vil du modtage et uforpligtende tilbud på det lån, vi kan tilbyde dig. Takker du ja til tilbuddet og godkender lånet, vil lånet med vores korte udbetalingstider kunne udbetales til din konto indenfor få dage, når der er tale om tillægslån.

Kan man få boliglån som selvstændig?

Har du fået nej fra banken, kan Jysk Ejendomskreditselskab hjælpe med at opfylde dine boligdrømme - også for selvstændige. Vi tilbyder fordelagtige pantebrevslån uden om banken, så du har mulighed for at købe den bolig, du drømmer om. Vi står altid klar med personlig og professionel rådgivning, så du kan få den helt rigtige løsning.

Har du spørgsmål til ejendomskreditlån eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står ligeledes altid klar med et uforpligtende tilbud på et lån, og ved hjælp af vores boligberegner her på siden, kan du allerede nu se den anslåede månedlige ydelse på dit potentielle boliglån som selvstændig.

Er du interesseret i at vide mere? Læs også vores blogindindlæg om: