Lån til indfrielse af gæld

Få et lån til indfrielse af gæld

Har du gæld med kort løbetid, høj rente eller andet, der gør, at du ønsker at få denne gæld sammenlagt, har du mulighed for at låne penge til at indfri denne gæld. Hos Jysk Ejendomskreditselskab kan vi tilbyde fordelagtige lån til indfrielse af gæld med gennemsigtige renter og vilkår. Som udgangspunkt vil det ofte betyde en væsentlig nedsættelse af den månedlige ydelse.

Hvorvidt det er en mulighed, vi kan tilbyde dig, afhænger af din friværdi i ejendommen, samt din kreditværdighed, som vi blandt andet vurderer ud fra din indkomst, rådighedsbeløb, nuværende gæld og lignende. Hvis du er registreret i RKI vil du med stor sandsynlighed få en dårlig kreditvurdering, hvorfor vi ikke vil have mulighed for at tilbyde dig et lån til indfrielse af anden gæld.

Hvad er et lån til indfrielse af gæld?

Et lån til indfrielse af anden gæld er et lån, du tager for at indfri allerede eksisterende gæld. Det kan være, at du sidder med et billån, kviklån eller et forbrugslån med kort løbetid eller høj rente, som du ønsker at omlægge. Løsningen kan være at optage et nyt lån, hvor du kan få en mere fordelagtig rente eller en længere løbetid, og så bruge det nye lån til at indfri den gæld, du gerne vil af med. Lån til indfrielse af anden gæld optages som tillægslån, hvor du låner op i friværdien i huset og dermed stiller din bolig som sikkerhed for långiver.

Fordele ved at tage et lån til indfrielse af gæld

Der er flere fordele ved at vælge at optage et lån til indfrielse af gæld. Det er blandt andet en god ide, hvis du står med et eller flere lån såsom kviklån og andre forbrugslån med høje renter og korte løbetider, som belaster den daglige økonomi. Du vil som udgangspunkt kunne opnå en væsentligt lavere månedlig ydelse ved at sammenlægge disse lån.

Hos Jysk Ejendomskreditselskab A/S står vi altid klar med professionel og personlig rådgivning, og vi kan hjælpe dig, så du kan få den bedste løsning til den situation, du står i. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.