Hvem er vi?

Hvem er vi?

Jysk Ejendomskreditselskab, der er beliggende på Torvet i Silkeborg, er et uafhængigt finansieringsselskab, og et stærkt alternativ til banken. De lån vi tilbyder er særligt for dig, der ikke kan få en finansiering igennem banken.

Firmaet har eksisteret i over 30 år, og personalet, der har mange års erfaring, sætter en stor ære i, at kunne tilbyde dig en professionel, hurtig og reel behandling.

Vi har en målsætning om at tilbyde dig branchens bedste finansieringstilbud. Alle sager bliver behandlet individuelt og med fuld fortrolighed, og du har den samme sagsbehandler igennem hele forløbet.

Det er meget vigtigt for os, at der er fuld gennemsigtighed, og at vores kunder føler sig trygge under hele forløbet. Vi bestræber os på at kunne svare indenfor 24 timer.

Vi tilbyder både lån i friværdi samt lån til køb af ejendom i hele Danmark, og det er vores mål, at vi skal kunne opfylde så mange drømme som muligt. Vi tænker derfor heller ikke i kasser og rammer, men forsøger at se mulighederne. Hvis ikke vi kan hjælpe dig lige nu og her, vil du kunne få et ærligt svar på, hvad der skal til, før vi måske kan hjælpe dig fremadrettet.  

Vi er godkendt af Finanstilsynet som Ejendomskreditselskab og registreret under ID nummer 34306.

Benny Pedersen
CEO

Tlf. 87245201
Mail: 
benny@jyskejendomskredit.dk

 

Britt Nielsen
Pantebrevshandler

Tlf. 8724520
Mail: 
britt@jyskejendomskredit.dk

 

Jette Dahlgaard Pedersen
Administration og bogholderi

Tlf. 86815152
Mail: 
jette@jyskejendomskredit.dk

 

Tina Rose
COO

Tlf. 87245203
Mail: 
tina@jyskejendomskredit.dk

 

Charlotte Christensen
Regnskabschef

Tlf. 87245202
Mail: 
charlotte@jyskejendomskredit.dk