Boliglån udenom banken

Når banken har sagt nej

Når drømmeboligen er fundet, er det de færreste som har råd til at lægge hele købesummen med det samme, og derfor søger man oftest et boliglån i banken. Desværre er det ikke altid, at man får lånet bevilliget i banken, og det kan føles som en stor stopklods, når banken giver afslag på anmodning om lån til drømmeboligen. Heldigvis er der mulighed for at optage et boliglån uden om banken.  

Afslaget kan skyldes mange årsager som f.eks. varierende indtægt, for lav værdi på boligen eller allerede eksisterende gæld. Vores investorer er ikke underlagt de samme afgrænsede kriterier som bankerne, der er nødt til at holde sig indenfor deres egen kreditpolitik. 

Vores investorer er specialiseret i at kreditvurdere ud fra dine nuværende og fremtidige muligheder og lægger stor vægt på din økonomiske historik ligesom som de vil skue til dit nuværende rådighedsbeløb. Et afslag fra banken er derfor ikke lig med en knust boligdrøm. Pantebrevslån gør det nemlig muligt at finansiere sit lån til bolig udenom banken. 

Boliglån uden om banken: pantebrevslån

Pantebrevslån er blevet populære som en alternative finansieringsløsning, når du skal lån penge til bolig uden om banken. 

Der er flere fordele ved at tage et boliglån uden om banken. Først og fremmest er årsagerne til et afslag fra banken, sjældent årsag til afslag på et huslån uden om banken. Selvom låntagers økonomi selvfølgelig stadig gennemgås, vil f.eks. eksisterende gæld ikke automatisk medføre et afslag. 

Et pantebrevslån kan ikke opsiges af långiver, så længe vilkårene for lånet overholdes og afdraget betales. Løbetiden fastsættes desuden af låntager, så den kan tilpasses den enkeltes økonomi, og det er altid muligt at indfri lånet – dog skal der forventes en overkurs på min. 103,00. 

Få et skræddersyet boliglån udenom banken

Hvis du har fundet din drømmebolig, men har fået afslag fra banken, står vi klar til at hjælpe uden om banken. Hos Jysk Ejendomskreditselskab rådgiver vi dig til den bedste finansieringsløsning, og tilbyder pantebrevslån med høj fleksibilitet og gennemsigtighed. Du kan også optage lån hos os i din nuværende bolig. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dig, og lad os hjælpe dig tættere på drømmeboligen med et boliglån udenom banken.