Lån i hus

Der er mange fordele ved at tage et lån i dit hus

Hvis man ønsker at renovere sin bolig, købe større forbrugsgoder som rejser eller en ny bil, eller at nedbringe dyr gæld, kan det være en fordel at optage lån i sit hus. Jo længere man er i afbetalingsprocessen, jo højere beløb vil man kunne låne, da friværdien er steget.

Et lån i din bolig er et lån i boligens friværdi

At tage et lån i sin bolig kaldes også at tage et lån i friværdien. Friværdien er den værdi man får når man trækker den nuværende gæld fra husets nuværende pris – og her er nuværende et nøgleord. Mange benytter nemlig lånet i friværdien til at foretage renoveringer eller udbygninger på boligen, som vil øge ejendommens værdi, hvilket er en fordel, hvis huset en dag skal sælges videre.

Mange vælger dog også at benytte lånet i friværdien til større forbrugsgoder som rejser eller en ny bil, eller til at nedbringe allerede eksisterende gæld. Mulighederne er mange med et lån i din boligs friværdi - og det er helt op til dig, hvad du bruger pengene på.

Tag et tillægslån i friværdien hos Jysk Ejendomskreditselskab

Et lån i ejendommens friværdi er et tillægslån til dit eksisterende lån, så du kan få det køkken du har drømt om, den rejse du længe har ønsket dig at komme på, eller den udestue, huset mangler for at være helt perfekt.

 

Jysk Ejendomskreditselskab A/S giver professionel rådgivning, så du kommer frem til den helt rigtige lånemulighed for dig. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, så du får fuld gennemsigtighed fra starten.

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for lån i friværdien.