Lån

Alternative muligheder for boliglån

Skal drømmeboligen finansieres? Banken og/eller realkredit kan være behjælpelige, men ofte oplever man at få afslag på finansieringen af forskellige årsager. Der er heldigvis stadig muligheder for boliglån uden om banken.

Med et pantebrevslån kan du igennem pantsætning af boligen få finansieret huskøbet, med fordelagtig løbetid og et rentesystem som passer dig - og det hele foregår uden om din bank.

Har du allerede et aktuelt boliglån, er det også muligt at låne op i din boligs friværdi - til forbedringer eller ekstra økonomisk råderum. Hvad tillægslånet går til, er helt op til dig.

Der er mange muligheder inden for alternativ boligfinansiering. Et afslag fra banken er ikke det samme som en knust boligdrøm.

Vi hjælper dig på vej med din alternative boligfinansiering

For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på når det kommer til boligfinansiering. På siden kan finde alt inden for vores:

Professionel og gennemsigtig rådgivning

Det kan være en jungle at finde rundt i mulighederne inden for alternativ boligfinansiering. Vi hjælper dig med at finde vej. Jysk Ejendomskredit A/S giver professionel, personlig og gennemsigtig rådgivning inden for boligfinansiering og boliglån. Prøv vores låneberegner allerede nu, for at se den anslåede månedlige ydelse på dit potentielle boliglån, eller kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.