Tillægslån

Friværdi er det du ville stå tilbage med hvis din bolig var solgt

Hvis du har friværdi i din bolig, har du mulighed for at optage et tillægslån. Friværdi er i grove træk den del af huset som du “ejer”: det er det beløb som du ville få, hvis du valgte at sælge din bolig, efter restgælden var trukket fra. Friværdien kan også ændre sig, hvis ejendomsprisen stiger eller falder.

Din boligs friværdi tillader også tillægslån til hvad end du står og mangler, om det er boligrelateret eller ej.

Tillægslån for mere økonomisk frihed

Det er muligt at foretage lån i friværdien, ved at en kreditor får pant i en del af det, du allerede har betalt af. Har du dermed afbetalt hvad der svarer til f.eks. 25 procent af boligens værdi igennem dit primære lån, kan du foretage et tillægslån på en del heraf.

Tillægslån optages typisk til enten goder (rejser, investeringer, m.m.), afbetaling af anden gæld eller forbedringer til huset. Tillægslån giver dig altså den ekstra økonomiske rådighed som du måske står og mangler. Vælger du at bruge tillægslånet på en ombygning eller renovering, kan boligens værdi endda stige, hvilket vil øge din friværdi.

Hvad du bruger dit tillægslån på er helt op til dig.

Udregn dit tillægslån hos Jysk Ejendomskreditselskab

Vi vil gerne hjælpe dig med at få mere økonomisk råderum. Hos Jysk Ejendomskreditselskab A/S tilbyder vi tillægslån i din nuværende boligs friværdi. Vores friværdisbelåninger kan laves med både fast og variabel rente, og med vores låneberegner kan du allerede nu se den anslåede månedlige ydelse.

Din tilbygning, renovering eller drømmerejse er kun et opkald væk. Kontakt os i dag og få hjælp og rådgivning til dit tillægslån.