Ejendomskreditlån

Hvad er et ejendomskreditlån?

Ejendomskreditlån adskiller sig fra almindelige banklån og realkreditlån, idet det kun formidles via selvstændige boligkreditformidlere og ejendomskreditselskaber og dermed ikke gennem banker, som ellers ofte formidler mange af de lån, vi optager. Ønsker du at optage et boliglån uden om banken, er et ejendomskreditlån derfor en oplagt mulighed.

Lånene finansieres af investorer, og dermed er ejendomskreditselskaber ikke underlagt helt så strenge reguleringer, som bankerne er.

Ejendomskreditlån er derfor et godt alternativ til dig, der ønsker at foretage et huskøb, men som ikke passer ind i de kasser og rammer, som bankerne stiller op.  Ejendomskreditlån er desuden et fordelagtigt lån, da långiver ikke kan ændre vilkårene i lånets løbetid. Långiver kan heller ikke opsige ejendomskreditlånet, så længe du overholder de aftaler, der er indgået, og afdrager rettidigt på lånet. Långiver sikre sig til gengæld ved at tinglyse et pantebrev i den bolig som finansieres. Vi lover professionalisme og fuld gennemsigtig igennem hele processen.  Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.

Hvad koster et ejendomskreditlån?

Når prisen på et ejendomskreditlån fastsættes, vil både renten samt et eventuelt kurstab have betydning for de samlede omkostninger ved lånet. Derudover er der et mindre etableringsgebyr i forbindelse med godkendelse og ekspedering af ejendomskreditlånet. De samlede omkostninger ved ejendomskreditlånet vil altid fremgå tydeligt af det tilbud om lån, vi sender til dig, ligesom vi selvfølgelig også oplyser ÅOP.

Du kan vælge mellem fast eller variabel rente. Den faste rente ligger p.t fra 7,00% p.a., imens den variable p.t. ligger fra 5,4 % p.a. De fleste af vores kunder vælger den faste rente, da de således kender ydelsen i hele lånets løbetid, og ikke risikerer at ydelsen stiger væsentligt grundet en eventuel rentestigning. Det gør det nemmere at bevare overblikket over økonomien fremadrettet.

Hvad er forskellen på et ejendomskreditlån og et pantebrev?

Når det kommer til huskøb, er et ejendomskreditlån og et pantebrevslån to forskellige ord for det samme. Pantebrevet er det konkrete dokument, hvor alle vigtige informationer om lånet fremgår. I pantebrevet nævnes blandt andet vilkår om ydelse, løbetid, indfrielseskurs og opsigelse. Det kræver en tilladelse fra Finanstilsynet før man må udstede ejendomskreditlån, og alle Ejendomskreditselskaber er derfor også reguleret af Finanstilsynet. Alle tidligere Pantebrevsselskaber er i den forbindelse blevet pålagt at ændre navnet fra Pantebrevsselskab til Ejendomskreditselskab, og i samme ombæring ændrede man det også til at hedde ejendomskreditlån i stedet for pantebrevslån.

Få hjælp til din boligfinansiering hos Jysk Ejendomskreditselskab

Har du fået nej hos banken til boliglån, behøver det ikke at betyde, at din boligdrøm er knust. Hos Jysk Ejendomskreditselskab A/S tilbyder vi lån uden om banken, og vi står klar til at hjælpe dig med boligfinansiering, så du via et ejendomskreditlån, hvor der tinglyses et pantebrev i ejendommen, kan få finansieret dit drømmehus med en løbetid på op til 25 år og med en fast ydelse i hele lånets løbetid. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.