Hvad koster det at låne til hus?

Hvad koster det at låne til hus?

Skrevet af: Tina Rose

Hvad det kommer til at koste at låne til et hus afhænger af den type lån, du vælger. Der er forskel på hvad realkreditlån, banklån, forbrugslån og pantebrevslån/ejendomskreditlån i sidste ende vil komme til at koste. Hos Jysk Ejendomskreditselskab er vi specialiseret i pantebrevslån som boliglån uden om banken.

Står du og har fundet din drømmebolig, men har fået nej til at optage boliglån gennem banken, står Jysk Ejendomskreditselskab klar til at hjælpe dig. Vi kan tilbyde mere fleksible lån, da vi ikke står overfor helt de samme kasse og rammer som bankerne, og derfor kan vi måske hjælpe dig med at få etableret et lån uden om banken, så du kan få råd til den bolig, du går og drømmer om.

Hvad koster et boliglån?

Prisen på at låne penge til boligkøb ved et pantebrevslån afhænger af både renter og kurstab. Dertil vil der også være et mindre etableringsgebyr i forbindelse med godkendelse og ekspedering af lånet. For at få et overblik over omkostningerne ved det lån, du ønsker at optage, kan du benytte dig af låneberegneren her på siden. Her kan du se den anslåede månedlige ydelse ved det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid.

Hvad koster det at låne en million?

Ønsker du at låne en million uden om banken til boligkøb, kan du gøre det hos Jysk Ejendomskreditselskab gennem et pantebrevslån som også kaldes et ejendomskreditlån. Du kan bruge låneberegneren og få et overblik over, hvad det vil komme til at koste. Vil du eksempelvis låne en million med en løbetid på 20 år, vil den anslåede månedlige bruttoydelse være kr.  8.330,56 ved en årlig fast rente på 7% p.a.

Det er i de fleste tilfælde op til dig at beslutte, om du ønsker en fast eller variabel rente. Oftest anbefales en fast rente, da du på den måde trygt kan regne med, at ydelsen på boliglånet ikke stiger i hele lånets løbetid. Vi lover fuld gennemsigtighed igennem hele processen.