Lån til hus uden udbetaling

Kan man købe hus uden udbetaling?

Skrevet af: Tina Rose

Når du skal låne penge til at købe hus, lejlighed, sommerhus eller lignende, er det et lovmæssigt krav, at du selv kan ligge 5 % i udbetaling. Som udgangspunkt er det derfor ikke muligt at få lov at købe hus uden udbetaling. Der er dog mulighed for, at de 5%, som du skal ligge i udbetaling, eventuelt kan være lånte midler. Og derfor er det en mulighed at låne til et hus uden udbetaling.

Har du fået nej til at låne i banken, behøver det derfor ikke at betyde, at du må vinke farvel til drømmeboligen. Hos Jysk Ejendomskreditselskab kan vi finde en løsning, og vi kan tilbyde fordelagtige ejendomskreditlån, som tillader dig, der har fået nej i banken at låne penge og flytte ind i din drømmebolig.  Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.

Hvor meget kan jeg låne til udbetaling?

Har du fået nej af banken til at låne til din drømmebolig, kan du få et fordelagtigt lån uden om banken. Hvor meget du kan låne til f.eks. udbetaling afhænger af din kreditværdighed eller hvor stor friværdi, du har i din bolig. Det behøver dog ikke være en besværlig proces at finde ud af, hvor meget du kan låne. Du skal blot ansøge om et lån hos os, så vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig og din økonomi, og du vil modtage et uforpligtende tilbud på det lån, vi eventuelt kan tilbyde dig. Vi er ikke underlagt de samme strenge krav og retningslinjer som de traditionelle banker, og derfor kan vi ofte tilbyde finansiering af køb af fast ejendom i de tilfælde, hvor banken siger nej.

Kan alle få et lån uden udbetaling?

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke lån til boligkøb uden udbetaling, da det i langt de fleste tilfælde er lovkrav, at du kan ligge de 5 %.

Vi tilbyder dog finansiering af køb af fast ejendom til mange af dem, der ønsker det - også i de situationer hvor bank og kreditforening ellers har sagt nej grundet beliggenhed, pris eller din økonomiske situation. Vi tilbyder ikke ejendomskreditlån til personer, som er registreret i RKI.