Reformlån Danmark

Markedets mest resultatorienterede samarbejde for boligfinansiering……

Også når banken har sagt nej!

Vi har udviklet, sammenlagt og styrket markedets stærkeste kompetencer…..

Reformlån Danmark og Jysk Ejendomskreditselskab A/S har i årevis haft et samarbejde på det danske marked for boligfinansiering og har siden 2020 valgt at flette kompetencerne tættere sammen til gavn for både vores kunder og investorer.

Det betyder

  • En brede og smidigere løsning for boligfinansiering – også i landskabs Danmark
  • Markedets mest resultatorienteret samarbejde med dig uden at gå på kompromis med trygheden og den økonomiske sikkerhed.
  • Bindeled mellem dig og ejendomsmægleren, hvor vi hjælper dig trygt i mål!

Vi har de licenser, der kræves fra Finanstilsynets side, for at kunne rådgive og finde de rette finansierings-løsninger, og vores succesrate er stor. Det er den, fordi sammensætningen af vores kernekompetencer sikrer dig en professionel og tryg oplevelse i købsprocessen.

Vi leverer kun seriøse, gældende løsningsforslag uden forbehold og med personlig rådgivning gennem hele processen fra start til slut. Vi holder dig - så at sige - i hånden hele vejen, og afslutter altid aftalen med en personlig gennemgang af lånedokumenterne.

Vores styrker er:

  • Reformlåns mangeårige erfaringer med at rådgive og at finde korrekte samt holdbare løsninger for kunderne.
  • Ejendomskreditselskabet Jysk Ejendomskredit A/S mangeårige erfaring med at yde boligkreditaftaler og leverer finansieringsløsninger fra banker og ejendomsinvestorer.
  • Vi leverer et transparent produkt, der beviseligt har givet en høj succesrate.

Sammen tilbyder vi specialiseret rådgivning og fornuftige finansieringsløsninger, og vores låneprodukter er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov.

Vi ved, at det kan være overvældende at navigere i boligfinansiering. Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren husejer, er det vores mål, at give dig den nødvendige viden og tryghed i hele processen. Vi vil altid møde dig i øjenhøjde, og vi ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Lad os hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme. Vi er her for at rådgive og støtte dig hele vejen!

                                                                        

Finanstilsynets ID nr. 43027


Finanstilsynets ID nr. 34306