Lån penge til hus

Lån penge til huset med et pantebrevslån

Når der skal lånes penge til køb af hus, opnår man det bedste og billigste lån gennem banken via realkredit- eller prioritetslån, men det sker desværre jævnligt, at banken giver et afslag af forskellige årsager. Pris, økonomi og beliggenhed kan alt sammen have en indflydelse på, om banken eller realkreditinstituttet vil finansiere boligen.

Det betyder dog ikke, at boliglånet er uopnåeligt - tværtimod. Med et pantebrevslån får du et boliglån uden om banken, som tilmed er uopsigeligt fra kreditors side, bortset fra ved misligholdelse. Det betyder at renten eller ydelsen ikke ændrer sig i hele pantebrevets løbetid.

Bankerne er ofte låst af deres egen kreditpolitik, men i stedet for begrænsninger, vælger vi at se muligheder, og at arbejde på løsninger.

Hvor meget kan jeg låne med et pantebrevslån?

Når du skal optage et pantebrevslån til køb af hus, skal der lægges en egen betaling på 5 % af boligprisen. Det vil sige, at et pantebrevslån kan finansiere op til 95 % af dit boligkøb. Du vil kunne vælge imellem en fast eller en variabel rente på dit boliglån, alt efter din økonomi.

Prøv vores låneberegner, og se hvor meget du skal betale pr. måned på det ønskede lån.

Hvis du allerede ejer fast ejendom, er det også muligt at optage et tillægslån i boligens friværdi til f.eks. om- og tilbygning, til den ekstra gode sommerferie, eller hvad du ellers går og drømmer om. Hvad tillægslånet bruges på, er helt op til dig.

Lad Jysk Ejendomskreditselskab A/S hjælpe dig med finansiering af dit boligkøb

For os handler det i høj grad om gennemsigtighed.

Omkostningerne ved optagelsen af et pantebrevslån udgør først og fremmest et kurstab, da lånet som udgangspunkt udbetales til et sted mellem kurs 96 og 98. Derudover fratrækkes tinglysningsomkostninger til Staten, en mindre stiftelsesprovision, samt et ekspeditionsgebyr. Ingen skjulte omkostninger her - alle omkostninger fra vores side vil fremgå af lånetilbuddet.

Hos Jysk Ejendomskreditselskab er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig med finansiering af dit næste boligkøb. Vi sætter en ære i at finde muligheder – ikke begrænsninger. Vi sørger desuden for fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på dit boliglån, og lad os hjælpe dig et skridt tættere på drømmeboligen.