Huslån udenom banken

Få et huslån uden om banken

Kan du ikke få bevilliget lån fra banken til dit drømmehus, behøver det ikke betyde, at din boligdrøm er knust. Hos Jysk Ejendomskreditselskab tilbyder vi huslån uden om banken via et pantebrevslån, også kaldet et ejendomskreditlån. På den måde kan måske alligevel fået et lån til huskøb uden om banken, selvom banken af den ene eller anden grund siger nej til. 

Hvor stort et huslån kan jeg få?

Et boligkøb er en dyr fornøjelse, og det kan være svært at få et overblik over, hvad privatøkonomien egentlig rækker til, og hvor stort et huslån, det er muligt at få. 

Hos Jysk Ejendomskreditselskab står vi klar til at hjælpe dig. Når du ansøger om et ejendomskreditlån eller et pantebrevslån hos os, analyserer vi indkomst, eksisterende gæld, nuværende rådighedsbeløb contra kommende rådighedsbeløb og lignende. Lånene finansieres af investorer, og dermed er ejendomskreditselskaber ikke underlagt helt så strenge reguleringer, som bankerne er. Ejendomskreditlån er derfor et godt alternativ til dig, der ønsker at foretage et huskøb, men som ikke passer ind i de kasser og rammer, som bankerne stiller op.  Via ejendomskreditlån kan du måske alligevel få finansieret det boligkøb, som banken af den ene eller anden grund siger nej til.

Hvad koster et lån til huskøb uden om banken?

Det kan være svært selv at beregne, hvad et huslån udenom banken i sidste ende vil komme til at koste. Ved at bruge låneberegneren her på vores side og indtaste det beløb, du ønsker at låne, kan du få en hurtig beregning på den månedlige anslåede ydelse. På den måde kan du skabe et foreløbigt overblik og få en ide om, hvordan et lån til huskøb uden om banken vil påvirke din økonomi på længere sigt. 

Renten på huslån med pantebreve kan være enten fast eller variabel, hvilket vil have betydning for den samlede pris på dit boliglån. Den faste rente ligger p.t. fra 7,00% p.a., imens den variable p.t. ligger fra 5,4 % p.a. Når du vælger den faste rente, vil du have en ekstra tryghed, da du med et fastforrentet lån på forhånd ved, hvilken rente og dermed også ydelse du skal betale igennem hele lånets løbetid. 

Kontakt Jysk Ejendomskreditselskab

Ønsker du et lån til huskøb uden om banken, står vi hos Jysk Ejendomskreditselskab klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og få råd til din drømmebolig. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.