Finansiering af huskøb

Alternativ finansiering af huskøb

Huskøb er en dyr fornøjelse, men der er heldigvis mange forskellige måder, hvorpå det kan finansieres. Hos Jysk Ejendomskreditselskab tilbyder vi alternativ finansiering af huskøb med pantebrevslån. Her får du et lån uden om banken med både sikkerhed og gennemsigtighed, da det ikke er muligt for långiver at opsige lånet, så længe du overholder de aftaler, som er indgået.

Derudover gør den fleksible løbetid samt muligheden for at vælge mellem fleksibel og fast rente det muligt at skræddersy et lån til netop dig, så du kan få finansieret din drømmebolig.

Hvordan finansieres et huskøb?

For at få lov til at låne penge til finansiering af huskøb, kræves der en positiv kreditvurdering. Når vi hos Jysk Ejendomskreditselskab foretager en kreditvurdering kigger vi blandt andet på nuværende rådighedsbeløb contra kommende rådighedsbeløb, indkomst og eksisterende gæld. Vores kreditvurdering er ikke i kasser og rammer på samme måde som bankernes, som er underlagt meget strenge krav. Det betyder, at vi kan være mere fleksible i vores kreditvurdering, og at vi i mange tilfælde vil kunne tilbyde fordelagtige boliglån uden om banken til dig, der ellers har fået nej. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.

Finansiering af huskøb uanset lokation

Ligger din drømmebolig i et landdistrikt eller i udkants-Danmark, kan du opleve, at det er sværere at blive godkendt til huskøb finansiering gennem banken. Har du fået nej til finansiering af huskøb på grund af boligens placering, står vi hos Jysk Ejendomskreditselskab klar til at hjælpe dig. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og har over 25 års erfaring.

Når vi foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi tages boligens placering ikke umiddelbart med i vurderingen. Det betyder, at hvorvidt boligen er placeret i storbyen eller i udkants-Danmark ikke vil have betydning for dine muligheder for at finansiere boligen ved hjælp af pantebrevslån hos os. Det gør dermed pantebrevslånet helt oplagt til køb af bolig i udkants-Danmark eller forskellige landdistrikter.