Boligfinansiering

Dine muligheder for alternativ boligfinansiering

Hos Jysk Ejendomskredit har du har vi mulighed for at tilbyde dig alternativ boligfinansiering, så du når i mål med dine boligdrømme. Det er nemlig sjældent, at man har alle pengene på hånden, når den kommende bolig skal finansieres. Derfor er man oftest nødt til at få en del af summen finansieret, hvilket typisk kan ske igennem banken eller et realkreditinstitut. Både banker og realkreditinstitutter tager mange faktorer til overvejelse når der anmodes om et lån, og der er derfor risiko for, at man modtager afslag. Hos Jysk Ejendomskredit har du har vi mulighed for at tilbyde dig alternativ boligfinansiering, så du når i mål med dine boligdrømme.

Det betyder dog ikke, at man skal lægge boligdrømmen på hylden – der findes nemlig muligheder for alternativ boligfinansiering i form af et pantebrevslån på fornuftige vilkår. Du skal blot have min. 5% af købesummen opsparet, som du selv kan lægge i udbetaling.

Alternativ boligfinansering - lån uden om banken

Har man fået afslag fra både realkredit og banken, kan det stadig være muligt at optage et boliglån udenom banken i form at et pantebrevslån. Et pantebrevslån kan finansiere 95 procent af købssummen, til gengæld for sikkerhed/pant i den pågældende ejendom (deraf navnet). Der udstedes et pantebrev, som både bekræfter långivers pant i ejendommen, samt den gæld som låntager har til långiver.

Pantebrevslån giver fleksibilitet ift. løbetiden på afbetalingen, og man kan vælge imellem en fast og en variabel rente. Det er dermed muligt at optage et pantebrevslån som er tilpasset ens økonomiske situation. Pantebrevslån kan desuden, i modsætning til et banklån, ikke opsiges af kreditor, hvis vilkårene overholdes og afbetalingen finder sted som aftalt i pantebrevet.

Med et pantebrevslån er man sikret, at et afslag på lån fra banken eller realkreditinstituttet ikke betyder, at man skal lægge boligdrømmen på hylden.

Lad os hjælpe dig med alternativ boligfinansiering

Hos Jysk Ejendomskreditselskab A/S hjælper vi dig med at finde det hele rigtige lån via alternativ boligfinansiering. Vi har 25 års erfaring med pantebrevslån, og tilbyder desuden også tillægslån - alt sammen uden om banken.

Med vores låneberegner kan du ved indtastning af den fulde købesum med det samme se, hvad den månedlige ydelse på dit lån ville være. På den måde får du fuld gennemsigtighed hos Jysk Ejendomskreditselskab A/S, fra start til slut.

Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på dit boliglån. Tag kontakt til os og lad os sammen finde den bedste vej til din drømmebolig.