Lån i friværdi

Lån i friværdien. Det kan betale sig

Et af de billigste lån som du kan tage, er et lån i din boligs friværdi. Når du har optaget et boliglån og starter med at afdrage på det, begynder friværdien at stige. Det skyldes, at friværdien er det beløb du har, når du har trukket restgælden fra husets nuværende pris. Friværdien kan være højere end det beløb som du har betalt af, da husets værdi kan være steget.

Det vil altså sige, at jo længere fremme du er i afdragsprocessen, jo større lån i friværdien vil du kunne optage. Långiveren tager, på samme måde som et pantebrevslån til køb af ejendom, pant i boligen, hvilket gør et lån i friværdien til et af de billigste lån.

friværdislån til rejsen, gældsomlægningen eller nye terrasse

Ud fra beregning af friværdien i din bolig er det nemt at finde ud af, hvor meget mam kan optage i friværdislån. Med et lån i friværdien er det helt op til en selv, hvad man vælger at bruge sit lån på. Man kan vælge at bruge lånet på større forbrugsgoder som ferier eller en ny bil, og på den måde giver lånet økonomisk adgang til det, man måske har stået og manglet længe, men som man ikke har haft økonomisk råderum til.

Man kan også bruge beløbet på at omlægge anden gæld. Dette er især nyttigt, hvis omtalte gæld har højere rente eller kortere løbetid tilbage. Det kan give frisk luft i økonomien, og betyde en ikke uvæsentligt ydelsesbesparelse hver måned.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan det være en fordel at bruge lånet i friværdien til at investere i selvsamme bolig, man tager lånet i. En renovering, tilbygning eller lignende vil øge boligens pris. Dette vil bestemt komme til fordel hvis boligen en dag skal sælges, ligesom det vil forhøje friværdien til eventuelle senere lån.

I sidste ende er det kun en selv som vælger, hvad lånet skal bruges på. Et til i friværdi bringer mange muligheder med sig.

Find den bedste løsning på dit friværdislån hos Jysk Ejendomskreditselskab

Måske står du og trænger til drømmerejsen. Det kan også være, at ideen om udestuen trænger til at blive virkeliggjort. Uanset hvad formålet er, står Jysk Ejendomskreditselskab klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Det rigtige lån skal være så billigt og nemt som muligt, og ikke holde noget skjult for dig. 

Vi tilbyder derfor fordelagtige og gennemsigtige muligheder for lån i friværdi, hvor du kan vælge imellem fast eller variabel rente, alt efter dine behov og din økonomi. På den måde får du et lån, som er tilpasset lige netop dig.

Står du med en drøm som snart ikke kan vente mere, så tag kontakt til os, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit friværdislån.