Lånemuligheder

Attraktive alternative målmuligheder

Jysk Ejendomskreditselskab A/S tilbyder alternative lånemuligheder af køb af fast ejendom – også i de tilfælde hvor banken og kreditforeningen siger nej grundet ejendommens beliggenhed, pris eller din økonomi. Det er dog en forudsætning, at du ikke står registeret i RKI eller har en større gæld til det offentlige.

Der udstedes et privat pantebrev, der er uopsigeligt fra kreditors side, bortset fra ved misligholdelse. Det betyder, at så længe du overholder betalingen, kan der ikke ske ændring af renten eller ydelsen gennem lånets løbetid modsat bankerne, som kan opsige lånet eller hæve renten med kort varsel.

Når du anvender en alternativ lånemulighed gennem os, kan der vælges mellem fast og variabel rente. Den faste rente ligger p.t. fra 7,00% p.a. og den variable ligger p.t. fra 5,4% p.a. Løbetid op til 25 år. Se evt. vores låneberegner.

Renten og kursen afhænger af ejendomstypen og din økonomi.

Har du fundet din drømmebolig så tøv ikke med at kontakte os, og få et gratis og uforpligtende tilbud på et boliglån, vi sidder klar ved telefonen – parat til at gøre hvad vi kan - for at opfylde din drøm.

Tillægslån

Er drømmen et nyt køkken, nye møbler, en rejse eller lign. ?

Jysk Ejendomskreditselskab tilbyder boliglån til alle boligejere der har friværdi i deres ejendom.
At have friværdi i ejendommen betyder, at man skylder mindre end ejendommen er værdisat til.

Der kan vælges mellem fast rente og variabel rente. Den faste rente ligger p.t. fra 7,00% p.a. og den variable rente ligger p.t. fra 5,4% p.a. Løbetid op til 25 år.

Renten og udbetalingskursen afhænger af sikkerheden i ejendommen og din økonomi.

Så har du en drøm du gerne vil have ført ud i livet, og friværdi i din ejendom, så tøv ikke med at kontakte os. Få et gratis og uforpligtende lånetilbud, vi sidder klar ved telefonen.

Ønsker du at høre mere om vores alternative lånemuligheder, så ring på tlf. 70 87 08 36 og få et gratis og uforpligtende lånetilbud eller udfyld vores ansøgning.

Udfyld ansøgning