Lån uden om banken

Få hjælp til lån uden om banken

Står du i den uheldige situation, hvor du har fået nej til at låne penge i banken, behøver det ikke betyde, at du må lægge boligdrømmen på hylden. Du har nemlig mulighed for at låne penge uden om banken, og dermed undgå bankernes retningslinjer og skrappe krav til din økonomiske situation.  Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger og lover fuld gennemsigtighed igennem hele processen. Vi har over 25 års erfaring.

Gennem pantebrevslån hos Jysk Ejendomskreditselskab kan du låne til køb af fast ejendom uden om banken. Pantebrevet giver dig mulighed for at stille sikkerhed via den ejendom, du køber, og derfor er det også en af de mest almindelige former for sikkerhed, som bruges i forbindelse med mange forskellige typer lån, herunder realkreditlån og banklån.

Hvad koster et lån uden om banken?

Prisen på et lån uden om banken afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af renter samt kurstab, som igen afhænger af ejendomstype samt din økonomiske situation. Derudover vil der være et mindre etableringsgebyr i forbindelse med at lånet godkendes og ekspederes. Alle omkostninger, som er forbundet med lånet, vil altid fremgå tydeligt i det lånetilbud, vi sender til dig, og vi lover fuld gennemsigtighed.

Hos Jysk Ejendomskreditselskab kan du via vores låneberegner få overblik over de anslåede omkostningerne ved det specifikke lån, du ønsker at optage. Du skal blot indtaste det nettobeløb, du ønsker at låne, samt den løbetid, du ønsker. Herefter vil du kunne se den anslåede månedlige ydelse, som du vil skulle betale for lånet.

Hvilke typer af lån kan man låne uden om banken?

Vil du optage et lån uden om banken, er der flere forskellige typer lån, du kan vælge i mellem. Du kan blandt andet vælge pantebrevslån/ejendomskreditlån, forbrugslån og kviklån.

Ønsker du lån til finansiering af fast ejendom, er pantebrevslånet/ejendomskreditlånet et fordelagtigt lån. Pantebrevet giver långiver sikkerhed i den købte ejendom, hvilket derfor kan muliggøre lavere renter og bedre vilkår for dig som låntager.

Fordele ved lån uden om banken

Der er flere fordele ved at optage lån uden om banken via pantebrevslån hos Jysk Ejendomskreditselskab, herunder:

  • Simpel ansøgningsproces
  • Din sagsbehandler har mange års erfaring og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • Hurtige svar- og udbetalingstider
  • Vi lover fuld gennemsigtighed
  • Vi er ikke underlagt de samme kasser og rammer som bankerne
  • Mulighed for fast rente og ydelse gennem hele lånets løbetid
  • Mulighed for i mange tilfælde selv at vælge mellem fast eller variabel rente
  • Pantebrevet kan ikke opsiges fra långivers side, så længe aftalen overholdes
  • Vi har været i branchen i over 25 år
  • Vi er reguleret af Finanstilsynet og medlem af brancheforeningen Dansk Ejendomskredit

 

Vælger du et pantebrevslån, får du dermed et lån uden om banken med både sikkerhed og gennemsigtighed. Den som udgangspunkt fleksible løbetid samt en eventuel mulighed for at vælge mellem fast og variabel rente gør, at du kan være med til at skræddersy et lån, som passer til dig og dine behov, således at du kan komme tættere på din drømmebolig.

Ønsker du et pantebrevslån til finansiering af din drømmebolig, er det blot at sende en låneansøgning via vores hjemmeside allerede i dag. Vi er altid lynhurtige med en tilbagemelding og forhåbentligt et tilbud, så du hurtigst muligt kan komme til at stå med nøglerne til din nye bolig. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om det lån, vi kan tilbyde dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.